keskiviikko 6. marraskuuta 2019

lisäystä naamariin

Osastolla ollessa jo viikon. Vasta nyt alkaa oma muuria kaaduta ja pystyn puhumaan. Kauan siihen meni mutta nyt puhun jo ilman että pitää kaivaa puhetta.
Tänään mulla nostettiin lääkitystä ja lisättiin bipon lääkityksen rinnalle masennuslääke. Toivotaan että auttaa. 
Hiukan huono on ollu tänään, sydämentykytystä, pää ollut tosi raskaan tuntuinen, pikkasen huimannut ja väsymystä. 

Aloitin huonekaverin kanssa palapeliä lauantaina ja tänään aamupäivällä se. valmistui. Hassua kun oikein mihinkään ei jaksa keskittyä mutta palapelii. Kyllä jaksoi.

Olen käynyt sellaisessa ryhmässä, jossa on tunteiden hallintaa.. Kyllä se on todella hyvä mulle... Ahdingonsietokyvyn hallinta, sekin kuulostaa hyvältä.. Siihen jäljellä vielä kaksi kertaa.. Ja sitten tunnejuttua vielä yksi kerta.. 
On ollut mielenkiintoista kyllä.. Ainoa että kaksi ekaa kertaa mulla läsnäolo oli vaikeaa.. Laskin kuin monta raitaa matoissa on(29) mitä värejä, miksi niitä ei voi saada limittäin et viivat osuu.. Miks ei voi olla samanlaiset.. Yhdellä kerralla opeteltiin tietoista läsnäoloa...onneksi...harjoittelujuttujakin joita pitäia harjoittaa..
Tänään tuli mielenkiintoinen tehtävä.. Pitää tutkia itseään viikkolistan kautta.. Mielialoja, unta jnejne. 
Myös läksynä käydä joka päivä ulkona 15min... en mennyt tänään aloitan huomenna..osastolla he pystyvät vielä vahtimaan että käyn. 

Kotilomalle pääsen yöksi pe-la tarkemmat tiedot selviää että mitä pitää ottaa huomioon. 

Tänään nuorimmaiseni täyttää 5v. Näin hänet aamulla... 


Kiitos ja ihania pakkasia. 

Ps ihana tähtitaivas. 

Nalle 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

lunta tupaan

Mistähän aloittais...vaikka siitä et sain sen työn jota hain... Jeee... Tulee viikkoihin tekemistä...nyt toivon että vaan jaksan, onneksi se...