maanantai 19. syyskuuta 2022

Aamu toi, ilta vei

 

Aamu toi, ilta vei - Jamppa Tuominen

Tätä kappaletta on tullut nyt usein kuunneltua. Isäni tulee vahvasti mieleen, hän lauloi tätä karaokessa. Ikävä on kova, enkä oikein tiedä miten käsittelisin asiaa - muuten kuin kuuntelemalla kappaleita jotka tuovat mieleen. En paljoa puhu ja näytä ikävääni, moni voi jopa luulla etten edes välitä - en vain ole osannut itkeä, kyllä se vielä joskus tulee - se on varma. 

Olen ollut nyt sairauslomalla - oma jaksaminen on ihan olematon. Voimaton olo. Pää lyö tyhjää, eikä oikein jaksa ajatella mitään - tuntuu kuin pää olisi tuuliajolla. Ei jaksa tehdä edes arkisia asioita - hyvä kun tulee huolehdittua itsestään. Tuntuu kuin elämällä ei olisi enää mitään annettavaa - kuin olisin vain turha kapistus täällä.

Kävin eilen illalla kohtaamispaikassa jälleen - nautin täysin siemauksin. Siellä oli esiintymässä M18-ryhmä - jotka musiikin, tanssin ja median avulla julistaa evankeliumia. Tavoittava M18-ryhmä toimii yhteistyössä Kroatian evankelisen kirkon kanssa. Nimi M18 tulee Matteuksen evankeliumin 18. luvun paimenvertauksesta, ja myös M18-työn tarkoituksena on löytää kadonnut lammas. Työ tavoittaa erityisesti lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään tanssin, musiikin ja median välityksellä. M18-työ tukee kirkon perustyötä tuomalla uusia ihmisiä seurakuntaan ja antamalla kirkolle myönteistä näkyvyyttä.

Olen ruvennut miettimään onko työ mulle liian rankkaa, työ mitä tällä hetkellä teen tai ylipäätänsä hoitajan työ, mutta mitä tekisin - psyk.hoitajakin kysyi oonko ajatellut toista alaa - en tiedä, kun en tiedä mitä tekisin...jokin tietokoneala voisi olla sellainen missä voisin viihtyä -vai viihtyisinkö, en tiedä.

Psyk.hoitajalla tuli juteltua muutenkin kaiken näköistä - tuo hoitaja osaa kysellä just ne oikeat asiat... tuli huomattua itsestään myös mitä jo alussa kirjoitin että en muista/jaksa huolehtia itsestäni...Se on jo saavutus että saan itseni suihkuun - eikä sekään tapahdu kovin usein...saavutus sinänsä että pääsen aamuisin edes sängystä ylös - mutta se tapahtuu vain siksi että halua katsoa että lapset pääsevät/lähtevät kouluun - tämän jälkeen syön aamupalan ja käyn todennäköisesti nukkumaan takaisin - voisin siis nukkua koko ajan. 
Hoitaja kysyi mikä tällä hetkellä on hyvin elämässäni...mulla löi pää vaan tyhjää...siis oikeasti TYHJÄÄ! Sanoin sitten että talous ja lasten ja mun välinen suhde...kyllä mun elämässä ihan varmasti on jotain muutakin asioita hyvin...ihan varmasti...
Rupesin sitten miettimään että parisuhde tavallaan on hyvin - mutta jokin hiertää ja en koe että parisuhteeni oisi tällä hetkellä vakaalla pohjalla - mikä sitten mättää - en ole vielä sitä selvittänyt...

Ei mulla varmaan nyt tämän enempää ole mielen päällä.

Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

lunta tupaan

Mistähän aloittais...vaikka siitä et sain sen työn jota hain... Jeee... Tulee viikkoihin tekemistä...nyt toivon että vaan jaksan, onneksi se...